Program


ANASTACIA - Ultimate Collection Tour 2016

ANASTACIA - Ultimate Collection Tour 2016

Anastacia korunk egyik meghatározó dívája - kis hölgy, nagy hanggal, akit pályafutása kezdetén Tina Turnerhez és Aretha Franklinhez hasonlítottak, ám mára ő is poplegendának számít.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. június 22. szerda, 20:00

Budapestre érkezik Anastacia

Június 22-én a Budapest Sportarénában ad koncertet a fantasztikus hangú poplegenda, Anastacia, aki hét év után tér vissza népes hazai rajongótáborához. Ezúttal a tavaly megjelent, eddigi nagylemezeinek legnagyobb sikereit válogató Ultimate Collectionnel érkezik Budapestre, ahol a Magyar Virtuózok kíséretében lép a nagyközönség elé.

Több mint harmincmillió eladott hanghordozó, hat nagy- és huszonkilenc kislemez, többtucat duett mások mellett Luciano Pavarottival vagy  Michael Jacksonnal, harminckét klip, és megszámlálhatatlan elismerés világszerte – ő korunk egyik meghatározó dívája. Anastacia, egyedi és sokszínű hangjával vált vilgszerte híressé, „Olyan hangok, mint az övé, csak egyszer jönnek egy évszázadban! – írta róla a kritika. A mára már poplegendává vált énekesnő fényes pályafutását tavaly novemberben egy vadonatúj válogatáslemezzel, az Ultimate Collection-nel ünnepelte. Az albumon helyet kaptak az eddig megjelent nagylemezek legnagyobb sikerei (I’m Outta Love, Left Outside Alone, Paid My Dues), illetve két új dal is (Army of Me és Take This Chance). Az Ultimate Collection turné áprilisban indul útjára Olaszországban, majd közel 40 állomás után érkezik Budapestre június 22-én.

A poplegenda harmadszor látogat el hozzánk, első alkalommal a Papp László Sportarénában lépett fel 2005-ben, majd a SYMA Csarnokban 2009-ben. Hét év után ismét visszatér és a Papp László Sportarénában, 7500 rajongó előtt tervez egy fergeteges, exkluzív fellépést. A budapesti koncerten ugyanis vállalta, hogy egy közel 50 fős zenekar, a Magyar Virtuózok kíséretében lép a nagyközönség elé.

A szervezők azonban ennyivel nem érik be, szeretnék méltó és színvonalas meglepetésekkel üdvözölni a szupersztárt és a rajongóit, illetve különleges kampánnyal készülnek. Ennek keretén belül Meet&Greet jegyeket is nyerhetnek azok, akik interaktívan részt vesznek a kampányban.

Anastacia mindig örömmel jön Magyarországra, erre a koncertre is nagy izgalommal készül, és reméli, hogy a Magyar Virtuózokkal együtt ismét felejthetetlen élményt tud nyújtani a rajongóknak. „Számomra mindig ihletet ad, ha ilyen szép helyen járok, mint Budapest, ezért mindig boldogan jövök” – üzeni rajongóinak.

 

Szervező:

Magyar Virtuózok Művészeti Nonprofit Kft.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!