Program


Szentivánéji Álom - a Coincidance táncegyüttes előadásában
17

Szentivánéji Álom - a Coincidance táncegyüttes előadásában

Színvonalas, kelleme, szórakoztató esti kikapcsolódásra hív az Ír Sztepp Európa-bajnokait felvonultató, Európa-szerte elismert versenytáncosokból álló Coincidance társulat. A Szentivánéji álom című egész estés produkció országosan látható színházakban, művelődési házakban és fesztiválok színpadán. 2016 december 22-én folytatja a hagyományt a társulat a MOM Kulturális Központban lenyűgöző díszlettel és jelmezekkel, egy felejthetetlen élményt nyújt a család összes tagjának.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 22. csütörtök, 19:00

A William Shakespeare Szentivánéji álom című drámájából készült előadást először 2012 januárjában mutatta be a kortárs ír tánc nyelvén a formabontás mesterének számító Coincidance társulat. Az ír sztepp Európa-bajnokainak és a modern tánc kiválóságainak előadása 24 kiváló táncművészt vonultat fel, amely a Shakespeare-évforduló kapcsán megújult formában kerül idén a közönség elé.

Szent Iván éjszakáján, a látható és a láthatatlan világ határai elmosódnak. Ilyenkor egy erdőben, a várostól nem messze, bármi megtörténhet. Fantáziánk szabad: legbelsőbb félelmeink és legvágyottabb álmaink egyaránt életre kelhetnek. De bármi is történjék, reggelre már csak az álom marad. És hogy ki felel mindezért? Ki más, mint Puck, a tündérkirály hű szolgálója és bajtársa.

A különleges adaptációban Oberon és Titánia vitája szteppcipőben éri el csúcspontját, Lysanderék kvartettjében és a tündérkarban kiváló kortárs táncosok szerepelnek, az athéni munkások pedig ki mások is lehetnének, mint a „falábú” szteppesek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!