Program


Felejthetetlen komolyzenei koncertélmény a Mátyás-templomban

Felejthetetlen komolyzenei koncertélmény a Mátyás-templomban

Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb zenekara, a Magyar Virtuózok Kamarazenekar a ebben az évben is folytatja koncertsorozatát a Mátyás templomban, melynek teljes körű felújítása 2013 nyarán ért véget. A kiváló akusztikával rendelkező, télen fűtött templom nagyszerű otthont ad a hétről-hétre megújuló hangversenyeknek.

Felejthetetlen komolyzenei koncertélmény a Mátyás-templomban

Az eseményről / Description:

Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb zenekara, a Magyar Virtuózok Kamarazenekar a ebben az évben is folytatja koncertsorozatát a Mátyás templomban, melynek teljes körű felújítása 2013 nyarán ért véget. A kiváló akusztikával rendelkező, télen fűtött templom nagyszerű otthont ad a hétről-hétre megújuló hangversenyeknek. A koncerteken olyan neves szólisták is közreműködtek már, mint Kertesi Ingrid, Kováts Kolos, Faludi Judit, Pándi Piroska, Király Csaba vagy Hock Bertalan. A felújított Mátyás-templom méltó környezetet biztosít egy hangulatos este eltöltéséhez.
(az érvényes műsorról és a fellépőkről a napi programból tájékozódhatnak a helyszínen)

Hungary’s one of the most famous chamber orchestras, the Hungarian Virtuosi Chamber Orchestra, continues their concerts in the prestigious Matthias Church. The church has excellent acoustics and heating during the winter season, therefore it makes a pleasant impression in every season. Our guest soloists include the brilliant opera singer Ingrid Kertesi, Kolos Kováts (bass), Andrea Malek, Piroska Pándi, Csaba Király and Bertalan Hock (organ). The freshly renovated Matthias Church is a perfect venue to spend a delightful evening.
(The daily program is available on the day of the concerts.)

Cím / Address:
Mátyás Templom (Budapest, Szentháromság tér 2. ) - Mátyás-templom, Szentháromság tér 2., Budapest H-1014

A jegyárak szektoronként változnak. A Platina, VIP jegyek az szentéjen belül elhelyezett kényelmes padsorokba szólnak, melyek közvetlenül a zenekar mellett találhatók. A Gold szektor közvetlenül az oltár mellett található, a Silver szektor az első padsorokat, míg a Bronz szektor a hátsó padsorokat jelenti. A szektorok elrendezése esetenként változhat.

The ticket prices differ in each section. The Platina, VIP sections are right next to orchestra which enables the very best view and acoustics. The Gold section is next to the altar. The Silver section is in the first benches and the Bronz section is in the back benches.

A Platina jegy tartalma / Platina ticket incudes:
Belépés a koncertre külön biztosított bejáraton történik (Platina karszalagot biztosítunk)
A zenekar közelében kiemelt helyek, ami a legjobb látványt és akusztikus élményt jelentik
Welcome ital
a separete entrance to the concert venue (no line stading)
sitting right next to the orchestra which enables the best view and acoustics
welcome drink

A VIP jegy tartalma / VIP ticket includes:
Belépés a koncertre külön biztosított bejáraton történik (VIP karszalagot biztosítunk)
A zenekar melletti helyek, ami a legjobb látványt és akusztikus élményt jelentik
Ajándék CD
Welcome ital (pezsgő vagy narancslé)
Háromfogásos vacsora a Hilton Hotel Icon Éttermében
celebration CD
three-course dinner at Hotel Hilton’s Icon Restaurant
a separete entrance to the concert venue (no line stading)
sitting right next to the orchestra which enables the best view and acoustics
welcome drink
 
(A vacsorát a koncert előtt is el lehet fogyasztani 18:00 órától előre egyeztetés esetén! Egyeztetni az alábbi címen tudnak: rendezvenyigazgato@concertbudapest.com. A felszolgálás felgyorsítása érdekében, előre választhatnak az A és B menü között)
(You can have your dinner before or after the concert. Further information rendezvenyigazgato@concertbudapest.com.)

A koncertre vásárolt jegyeket kizárólag kinyomtatott formában áll módunkban elfogadni, ennek elmulasztása, koncertről való kizárást von maga után!
The tickets purchased for the concert can only be accepted in printed form, failing to do so will result in exclusion from the concert!