Program


Indián Nyár 2018 - 4 napos bérlet

Indián Nyár 2018 - 4 napos bérlet

A nyári Everness Fesztivál után szeptemberben visszatér Alsóörsre egy kisebb, családiasabb rendezvény, az Everness Indián Nyár - természetesen ugyanúgy a tudatosság és a feltöltődés jegyében, mint júniusban.
A szervezők nem titkolt célja, hogy azt a családias közösségi hangulatot teremtsék meg, melyet sokan emlegetnek az első, kis létszámú Everness óta.  több

Jóga, meditáció, különleges mozgásformák, kellemes esti koncertek: csendesebb, lassabb, bensőségesebb 4 napra lehet számítani. 
Kevesebb helyszínen, koncentráltabb programok várják a maximum 1000 főnyi látogatót.
A vendégek igényeihez igazítva először hétvégi bérletet is lehet váltani.  
Az Everness Indián Nyár továbbra is gyermek- és a kutyabarát fesztivál, 14 éves korig a  belépés ingyenes, és természetesen szeretettel látják a jól nevelt házi kedvenceket is.

 

A belépő érvényes 1 fő részére: 2018.09.13. csütörtök 12:00 órától 2018.09.16. vasárnap 14:00 óráig

This ticket entitles 1 person to enter Everness Indian Summer 2018 and is valid from Thursday noon, 13.09.2018 to Sunday 14:00, 16.09.2018

A bérlet ára NEM tartalmazza a sátrazás díját / Camping is NOT included.

És, hogy mégis, mi az az Everness Fesztivál? 

#fesztiválmásképp

Keresel valamit? Az utadat, magadat, helyedet a világban? Tanítót, mozgást, barátokat? Új ízeket, zenét, vagy csak kilépnél kicsit az unalmasból, a megszokottból, a komfortosból? Nálunk rengeteg lehetőséged lesz erre, hiszen hazai és külföldi spirituális tanítók, előadók mellett változatos zenei és mozgásprogramokkal várunk egész családoddal együtt.

#tudatosság

Az Everness Fesztivál a tudatosság ideje: öt nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A rendezvény időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba.

#feltöltődés

Az Everness Fesztivál öt nap feltöltődés: felnőtt játszótér, ahol felszabadultan, mégis felelősséggel lehetünk ismét gyermekek. Tánc és jóga, számos mozgásprogram, meditáció és előadás vár ránk a Balaton partján, hogy jóleső fáradtságunkat aztán egészséges ételeket és italokat fogyasztva pihenjük ki, esténként pedig világzenei koncertek és meghitt hangulatú házibulik várnak ránk.

#közösség

Az Everness Fesztivál a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerhetjük meg a különféle önfejlesztő módszereket. Ez a közösség nem csupán a fesztivál pár napja alatt létezik, hiszen tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink a rendezvény után is kapcsolatban maradnak egymással, beépítve mindennapjaikba az itt elsajátított ismereteket, tovább formálva a világot, az otthont, amelyben élni szeretnénk.

Ajánló


Felejthetetlen koncertélmény a Magyar Virtuózok Kamarazenekar közreműködésével a Mátyás-templomban.